lunes, 27 de abril de 2009

ENS SALVAREM !!!

Després de molts mesos de patir, per fi aquesta setmana hem pogut sortir del pou, i estem dos punts per sobre del primer equip que marca el descens.

VISCA L'ESPANYOL !!!
Com no podia ser d'una altra manera, l'equip ha tret l'orgull que té, i ja fa unes quantes setmanes que mostrava unes maneres molt millors, encara que haig de reconéixer que també hem tingut mala sort en molts partits, amb gols cantats fallats, gols en contra l'últim minut, pifiades dels àrbitres, etc, etc.


Però como la fe mou muntanyes, doncs el Pochetino va decidir pujar a peu a Montserrat, i dit i fet, la sort ens ha canviat, i això ho tenim molt més encarrilat.

Si l'equip hagués tingut tots els jugadors en forma, tota la temporada (De la Peña, Tamudo, Luís García), ara no estariem com estem, però repeteixo, anem directes cap a la salvació.

Soc perico de cap a peus, i ho dic en veu alta i amb molt d'orgull.


Endavant Espanyol !!

2 comentarios:

  1. Com a bona CULE que sóc, i bona germana, us desitjo el millor aquesta temporada, VINGA QUE JA NO BAIXAREU I PODREU ESTRENAR EL CAMP AMB ALEGRIA!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Com no podia ser d'una altra manera, jo també espero que el Barça guanyi enguany lliga, copa i champions, com diu la cançó del Krakovia.

    ResponderEliminar