jueves, 14 de julio de 2011

SORTIDA 200 KM.



Intentaré explicar breument la sortida del diumenge 12 de juny, de 200 Km, una sortida "PER ENMARCAR". No m'oblido dels veterans, que també han fet 150 Km. Bé, a les 7:30 del matí, 9 companys de la UCT, a més de tres companys que ens han seguit, dos fins a Querol, i un altre fins a Santa Coloma de Queralt, hem sortit per fer la etapa més llarga de l'any, direcció Santes Creus, Pont d'Armentera, Querol, Esblada, Pontils, i esmorçar a Santa Coloma de Queralt, quan el computador marcava 65 Km, i hem coincidit amb els veterans, que havien sortit mitja hora abans que nosaltres.
Després d'un esmorçar de germanor, direcció Vallfogona de Riucorb, l'Espluga Calva, i quant portàvem 125 Km, hem arribat a l'Espluga de Francolí, on, un altre cop, hem coincidit amb els veterans, que havíen retallat per altres carreteres, i ens estaven esperant. Per dinar, ous ferrats, butifarra i patates fregides, amb vi, coca-coles i xampús, cafetó i fruita. I després, ja només quedaven 75 Km, passant per Blancafort, Solivella, Rocafort de Queralt, Sarral, Pla de Santa Maria, Vilarodona, Bràfim, La Secuita, el Catllar i Torredembarra. Al final ens han sortit 200 Km clavats, amb un promig de 29 Km/h, sí, ho llegiu bé, de 29 Km/h, això que el vent no ens ha respectat des de l'Espluga fins a Torredembarra. Vull remarcar la bona organització del Club, l'ajuda del company Eugeni, que ens ha fet de cotxe d'avituallament a partir del Km 100, i sobre tot, el gran companyerisme que hi ha hagut tota la sortida. Erem nou companys, tots ben avinguts, alguns de més forts, altres una mica menys, els primers donant relleus perquè els segons no patissin tant, i s'ha fet tota la sortida amb un ritme, com he dit al principi, "PER ENMARCAR". Crec personalment que ha estat una sortida modèlica, i que tots, encara que patint, ens ho hem passat d'allò més bé. Felicitats a tots els companys !Mai havia fet 200 Km, i la veritat, després de dinar, quan portavem 125 Km, tenia dubtes de poder seguir el ritme dels companys, però estava equivocat, doncs he acabat força bé, donant alguns relleus, dintre de les meves possibilitats.

Us deixo també les dades que m'han sortit a mí: 200 Km, amb un promig de 29 Km/h, un total de 6:52 hores sobre la bici, i un consum aproximat de 5.000 calories. Que descanseu !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario